Tennislessen

De tennislessen door 'Just All Your Tennis': de opleiding van Johnny Quaak, start dit jaar op woensdag 6 april.

Johnny Quaak neemt kontakt op met zijn oud leerlingen voor de organisatie en indeling van de lessen in 2022.

Johnny Quaak geeft ook dit jaar weer bij ons les. Afhankelijk van de inschrijvingen vooral op de maandagmiddag- en avond en op donderdagmiddag- en avond. De leden, die bij hem lessen, zijn enthousiast. Ze vinden dat ze beter zijn gaan tennissen. Hij overlegt met je over je lesdoelen en wat je specifiek wilt verbeteren. Ben je juist wedstrijdgericht of wil je voor je eigen plezier als recreant technisch en tactisch goed kunnen tennissen.

Johnny is een zelfstandige ondernemer. De lessen op onze banen worden uitsluitend gegeven aan leden van onze vereniging. Niet-leden kunnen ook les krijgen, maar dan moet er apart een baan worden gehuurd. De kosten van de lessen worden door de deelnemers rechtstreeks met de tennisleraar afgerekend.

Deze zomer geeft Johnny een reeks van 15 lessen. 

Aan het begin van de lessenreeks ontvang je de lesdata en het regelement. Johnny probeert alle regenlessen in te halen, zodat je ook echt 15 keer kan trainen.

Je kunt je opgeven door het invullen van onderstaand inschrijfformulier. Of door te bellen naar 06-42802900. Een mailtje kan ook naar johnnyquaak@hotmail.com.

 

Speciale actie voor onze jeugdleden. 

Ook dit jaar zijn er weer Tenniskidslessen. De promotie volgt nog bij de scholen. Jeugdleden in de basisschoolleeftijd, kunnen 10 lessen bal- en slagvaardigheid krijgen.

De jeugdleden die liever individueel lessen volgen kunnen € 50 aan subsidie krijgen. Voorwaarde is wel dat er 15 lessen gevolgd worden.

Een belangrijke spelregel: Na de betaling van de factuur aan onze tennisleraar wordt het subsidiebedrag op de rekening teruggestort.

Aanmelden voor deze activiteit kan ook via onderstaand inschrijfformulier of rechtstreeks bij Johnny Quaak johnnyquaak@hotmail.com.

Je kunt je opgeven door het invullen van onderstaand inschrijfformulier. Of door te bellen naar 06-42802900. Een mailtje kan ook naar johnnyquaak@hotmail.com.

 

Inschrijfformulier tennislessen