Hoe kun je lid worden

Wij vinden het natuurlijk fijn als je lid wilt worden.

Er is geen wachtlijst, dus je kunt meteen beginnen.

De contributie voor 2024 is:

Seniorleden vanaf 18 jaar                                      € 91,50

Jeugdleden tot 18 jaar                                            € 20,00

Inschrijfgeld wordt vanaf 2021 niet meer in rekening gebracht.

Contributie voor nieuwe leden in 2024.
In 2024 geldt net als voorgaande jaren een andere contributie regeling voor nieuwe seniorleden. Voor die regeling komen alleen nieuwe seniorleden in aanmerking die in de vijf jaar voorafgaand aan dit lidmaatschap, geen lid van onze vereniging zijn geweest.

Het eerste jaar van het lidmaatschap krijgen die leden 50 % korting en vanaf het tweede jaar betalen ze het volledige contributie bedrag.

De contributie wordt jaarlijks aangepast met het percentage van het prijsindexcijfer van de gezinsconsumptie en daarna afgerond.

Sleutel van het hek en het clubgebouw

Als je lid bent geworden kun je bij Rob Slootbeek, een sleutel voor het hek en het clubgebouw ophalen.

Rob woont in de Torenstraat op nummer 11 in Serooskerke. telefoonnummer 0118-594246 of 06-49732463

Voor de sleutel betaal je een borg van € 8. Dat geld krijg je terug als je je lidmaatschap opzegt en de sleutel weer inlevert bij Rob.

Ben je de sleutel kwijt en wil je een nieuw exemplaar, dan betaal je opnieuw € 8.

Contributie is laag door Vrijwilligerswerk

De contributie is laag. Vergelijk het eens met die van andere verenigingen. Dat is alleen mogelijk als de leden helpen met een aantal  werkzaamheden op ons tenniscomplex. Vanaf het tweede jaar van je lidmaatschap wordt je gevraagd enkele keren per jaar te helpen bij bar - en kantinediensten, de catering van toernooien, de schoonmaak en het onderhoud van de kantine en het onderhoud van de banen en ons tennispark.

Vrijwilligerstaken

Introductie en Kennismaking

Om de introductie in onze vereniging en wellicht je kennismaking met het tennisspel goed te laten verlopen, organiseren we, als daar vraag naar is. speciaal voor nieuwe leden een aantal leer- en toss avonden. Er worden dan onderling dubbelpartijen gespeeld met als doel gevoel te krijgen voor het spelen van onderlinge wedstrijdjes. Tegelijkertijd leer je ook andere nieuwe leden kennen. We combineren deze activiteit vaak met de woensdagavondtoss, omdat daar ook andere leden van Zer Oirts komen spelen. Dan leer je die ook gelijk kennen. 

Tennisles

Als je besluit om ook te gaan lessen bij Johnny Quaak, leer je niet alleen je bal- en slagvaardigheid te vergroten, maar krijg je ook vier maal les in het spelen van partijtjes. Tennisles.

Let op bij het invullen van onderstaand aanmeldingsformulier om lid te worden van L.T.C. Zer Oirts

Beantwoord alle vragen.  Stuur ook een pasfoto mee. Voordat je het formulier verstuurt, graag het vakje: Ik ben geen robot aanklikken. Dat is de legitimatie van je formulier. En dan komt het terecht bij de ledenadministrateur en anders niet.

Tenslotte: Onze vereniging verwerkt uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring. In het menu van onze website vindt u een link naar onze privacyverklaring.”

Aanmeldingsformulier

Man
Vrouw

Ja
Nee